• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
Napište svůj komentář k receptu

Domácí plněné bagety

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí plněné bagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      balení droždí
    • 50
      g hera
    • 2
      lžíce rostlinný olej 1-2
    • 100
      g eidam sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      balení hermelín
    • 2
      dl mléko vlažné
    • sůl 1-1,5 lžičky
    • moravské uzené (nebo šunky) na tenké plátky
    • 100
      g salám (vysočina, paprikáš, herkules...) na tenčí plátky
    • kečup - jemný Hellmann´s (jemný nebo ostrý dle chuti a strávníků)

Postup přípravy receptu

1
Příprava těsta: do mísy dáme hladkou mouku. Do hrníčku dáme 2 lžičky mouky, cukr, rozdrobené droždí a trochu mléka a uděláme kvásek. Než kvásek vykyne, zahřejeme společně heru s olejem tak, aby se hera rozpustila. Do mouky v míse přimícháme sůl, přidáme 1,5 vejce (0,5 rozšlehaného vejce si schováme na potření), rozpuštěnou heru s olejem, vykynutý kvásek a dle potřeby vlažné mléko a vypracujeme vláčné těsto, které necháme v teple vykynout. Těsto rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na tenčí plát a plníme:
2
1. Potřeme kečupem, poklademe plátky moravského uzeného a plátky eidamu a stočíme.
3
2. Poklademe plátky tvrdého salámu a plátky hermelínu a stočíme.
4
3. Poklademe plátky moravského uzeného nebo šunky a plátky Nivy a stočíme.
5
Konce musíme vždy pečlivě uzavřít, aby nám sýr nevytekl. Necháme chvíli kynout, potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme semínky (mák, sezam, len, případně kmín apod.). Necháme trochu vychladnout a krájíme na plátky.
6
Podáváme nejlépe ještě vlažné, můžeme přidat zeleninový salát.
7
Plnit můžeme čímkoli podle chuti a podle toho, co máme po ruce - různé salámy, klobásy, balkánský sýr, olomoucké tvarůžky, zkoušela jsem i okapaného tuňáka ve vlastní šťávě v kombinaci s vejcem (musí se předem připravit na pánvi) nebo eidamem, lze přidat i zeleninu - paprika, rajčata, jarní cibulka... Fantazii se meze nekladou. U nás je to velmi oblíbená večeře, ale hodí se i na párty a chutnají i úplně studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Eidam sýr Hera Hermelín Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Moravské uzené Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Myslivecké knoflíky

Myslivecké knoflíky

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Ananasová čína

Ananasová čína

Ořechový dort mojí babičky

Ořechový dort mojí babičky

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Banánová roláda s pudinkovým krémem

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

576
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
77
Dýňová tortila
Dýňová tortila
58
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
36
Máslové řízky
Máslové řízky
30
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact