Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slaniny, vlijeme směs a pečeme 45 minut. Podáváme s okurkou a pečivem.
Játra se melou min.3x na nejmenší šajbě,a melou se syrová!
Z
|11. 4. 2013 11:42
Játra mohou být jak syrová, tak osmažená jemně na pánvi. POužila jsem kuřecí, osmahla na cibulce, dobré to bylo.
"Pekla" jsem to v troubě v hlubokém plechu s vodou.
Chuově sqvělé, ale spíš je to hašé - dala jsem moc libového masa a minimum tuku. Chybka" příště víc tuku nebo šlehačku.
Vráťa
|8. 2. 2013 15:28
Prosím, co znamená "Peču.........v pekáči s vodou" ?? V.
anonim
|1. 1. 2013 17:01
podívejte se na tuhle paštiku
http://kulinarskydenik.blogspot.cz/2012/12/vytecna-jednoducha-pastika-z-husich.html
Majka Rončáková
|11. 2. 2008 13:42
Játra dávám syrová, nemelu je, ale všechno rozmixuju. Na dochucení přidávám 1/2 hlavičky česneku, majoránku, nebo provensálské koření a lžičku vegety.Pokud dobře vymažete srnčí hřbet sádlem, anglickou ani nemusíte dávat. Peču to asi na 170 st. 50 min. v pekáči s vodou. Moc mi chutnala.
Eva
|29. 12. 2007 14:00
A ta játra mají být nejdřív uvařená, nebo se melou syrová? E.
Alenka Aová
|22. 12. 2006 14:21
Mně se to moc nepovedlo, bohužel :-( Asi jsem to pekla dlouho