Játra mohou být jak syrová, tak osmažená jemně na pánvi. POužila jsem kuřecí, osmahla na cibulce, dobré to bylo. "Pekla" jsem to v troubě v hlubokém plechu s vodou. Chuově sqvělé, ale spíš je to hašé - dala jsem moc libového masa a minimum tuku. Chybka" příště víc tuku nebo šlehačku.
Prosím, co znamená "Peču.........v pekáči s vodou" ?? V.
podívejte se na tuhle paštiku http://kulinarskydenik.blogspot.cz/2012/12/vytecna-jednoducha-pastika-z-husich.html
Játra dávám syrová, nemelu je, ale všechno rozmixuju. Na dochucení přidávám 1/2 hlavičky česneku, majoránku, nebo provensálské koření a lžičku vegety.Pokud dobře vymažete srnčí hřbet sádlem, anglickou ani nemusíte dávat. Peču to asi na 170 st. 50 min. v pekáči s vodou. Moc mi chutnala.
A ta játra mají být nejdřív uvařená, nebo se melou syrová? E.
Mně se to moc nepovedlo, bohužel :-( Asi jsem to pekla dlouho