Do pekáče nasypu ovesné vločky, cukr, nakrájené ořechy a mandle, přidám med, Heru a celá vejce. Trochu promíchám a dám péct do trouby.
2
Asi po čtvrt hodině přidám rozinky a nakrájené sušené ovoce a dopeču. Chce to často promíchávat i ještě před přidáním ovoce a rozinek, med a Hera se rozpustí na pekáči - nemusí se dopředu rozpouštět.
3
Celková doba pečení je asi 30 minut. Chytne krásnou zlatavou barvu. Müsli je sypké a velice dobré.
4
Recept jsem obdržela na návštěvě u známých. Nezkoušela jsem dávat do sklenic na pozdější dobu, jelikož do tří dnů je vždy snězeno.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Nikol
|23. 1. 2014 20:50
Odzkoušeno - VÝBORNÉ :-)
Nikol
|11. 1. 2014 23:49
Už dlouho chci zkusit domácí musli, píšete na to chválu, i bych to zkusila, ale ty vejce mě taky zaráží :-\
Radka
|25. 2. 2013 20:56
Akorat jsem to dopekla a je to nejlepsi musli co sem kdy jedla... dekuju za recept ;-)
Pavluska
|9. 5. 2011 16:18
zkusila jsem také a je opravdu výborné :-P :-P :-P mňam děkuji za recept ;-) ;-) ;-)
Eva Řezníčková
|3. 11. 2006 22:02
Dneska jsem to udělala a je to fakt moc dobré. Děkuji.
Dana
|20. 10. 2006 13:44
Když jsem dostala tento recept, tak jsem nad tím ani nepřemýšlela, prostě mě to chutnalo, tak to tak dělám, ale možná po těch vejcích dostanou vločky takovou hezkou nazlátlou barvu. Ve výsledku tam vejce nijak "vidět" nejsou. Recept je od známé z vesnice, kde mají hodně slepic a vejce dávají snad do všeho, tak třeba proto. Ale to už si dělám legraci.
Miroslava Severová
|20. 10. 2006 06:52
Už jsem něco podobného dělala. Zaráží mě ale ty vejce. Co to udělá ? Neumím si to představit.