• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí lazaně
Napište svůj komentář k receptu

Domácí lazaně

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí lazaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      dl vlažná voda
    • mouka na posypání válu
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Mouku prosijeme na vál a promícháme se solí. (Solíme málo, jinak by těsto špatně schlo.) Do mouky uděláme důlek a pomalu do něj vléváme vejce rozšlehaná s vodou. Nožem těsto zpracováváme, pak těsto hněteme důkladně rukama, až vypracujeme hladké těsto.
2
Z těsta vykrajujeme obdélníčky asi 5x7 cm široké a vaříme ve velkém množství mírně osolené vody doměkka. Po uvaření je scedíme a necháme okapat. Poté lasagne vrstvíme s různými náplněmi podle daného receptu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové lazaně

Zeleninové lazaně

Plněné lazaně

Plněné lazaně

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jenda | 15. 11. 2016 11:54

    ano, opravdu se udělají v trobě

  • Vlasta | 6. 8. 2016 19:27

    opravdu se to dá,jen tak to proložit a nevařit?????? :-)

  • jenda | 1. 6. 2016 11:54

    ta voda je tam opravdu navíc,těsto bylo řídké,museli jsme přidat dalších cca 200g mouky,aby šlo vyválet. vykrájeli jsme pak pláty velikosti zapékací mísy a nevařili, uvařilo se to samo v omáčce při pěčení v troubě, jak psal již Anonym

  • Pavel Skvrne | 12. 1. 2014 14:17

    Je to hustý a dobrý prostě mňam!

  • Ladia | 2. 9. 2013 15:47

    Na 100 g mouky jedno vejce. A česky jsou to opravdu lazaně :-P Mirku, podle tohoto receptu nevařte a vložte svůj, děkuji.

  • Šárka | 30. 8. 2013 09:33

    Copak, máš problém sám se sebou ?

  • Mirek | 6. 8. 2012 17:54

    Lazaňe prej...nicmene se to pise Lasagne a pocet vajec je zcestnej...je to recept na normalni testo na testoviny (to z vas moc lidi jeste nevidelo asi) a kdyz vezmu, ze se dava na 700g 5 vajec, tak na 300g to budou dve vajicka. Zadna voda, zadna sul...potom vam vznikne opravdove testo

  • WTF | 4. 9. 2011 12:10

    :-D Tak to nene... tohle nesou lasagne ale blbej pokus o vtip... -.- !! :-|

  • Marie Tozkonová | 5. 2. 2007 13:48

    Já to mám nejradši plněné špenátem!!!!!Ale CS:S mě chutná víc.

  • Tutka33 Valková | 1. 2. 2006 20:00

    Akoze toto je fakt recept?Ty koko,ozaj

  • Anonym | 25. 8. 2005 17:01

    Není nutné vykrajovat obdélníčky, stačí vykrojit velké placky velikosti zapékací mísy a pozor, nemusí se vařit, uvaří se při zapékání ve šťávě a omáčce. Placky musí být velmi tenké.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mouka Sůl Vejce Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Quiche

Quiche

Kokosky s marmeládou

Kokosky s marmeládou

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

Dýňový krém

Dýňový krém

Kakaovo-kokosové muffiny

Kakaovo-kokosové muffiny

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Hermelínové řízky

Hermelínové řízky

Houbový kuskus - rychle a chutně

Houbový kuskus - rychle a chutně

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
29
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
28
Lečo s bulgurem a cizrnou
Lečo s bulgurem a cizrnou
23
Poctivé pečené kuře
Poctivé pečené kuře
17
Vajíčková pomazánka z lučiny
Vajíčková pomazánka z…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Domácí kvašená zelenina
Domácí kvašená zelenina
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí
Domácí langoše
Domácí langoše
Domácí lečo s česnekem
Domácí lečo s česnekem
Domácí limetkový extrakt
Domácí limetkový extrakt
Domácí listové těsto
Domácí listové těsto
  • Recepty.cz
  • Domácí lazaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact