• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí lazaně
Napište svůj komentář k receptu

Domácí lazaně

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí lazaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      dl vlažná voda
    • mouka na posypání válu
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Mouku prosijeme na vál a promícháme se solí. (Solíme málo, jinak by těsto špatně schlo.) Do mouky uděláme důlek a pomalu do něj vléváme vejce rozšlehaná s vodou. Nožem těsto zpracováváme, pak těsto hněteme důkladně rukama, až vypracujeme hladké těsto.
2
Z těsta vykrajujeme obdélníčky asi 5x7 cm široké a vaříme ve velkém množství mírně osolené vody doměkka. Po uvaření je scedíme a necháme okapat. Poté lasagne vrstvíme s různými náplněmi podle daného receptu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové lazaně

Zeleninové lazaně

Plněné lazaně

Plněné lazaně

Domácí vanilková zmrzlina ze zmrzlinovače

Domácí vanilková zmrzlina ze…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jenda | 15. 11. 2016 11:54

    ano, opravdu se udělají v trobě

  • Vlasta | 6. 8. 2016 19:27

    opravdu se to dá,jen tak to proložit a nevařit?????? :-)

  • jenda | 1. 6. 2016 11:54

    ta voda je tam opravdu navíc,těsto bylo řídké,museli jsme přidat dalších cca 200g mouky,aby šlo vyválet. vykrájeli jsme pak pláty velikosti zapékací mísy a nevařili, uvařilo se to samo v omáčce při pěčení v troubě, jak psal již Anonym

  • Pavel Skvrne | 12. 1. 2014 14:17

    Je to hustý a dobrý prostě mňam!

  • Ladia | 2. 9. 2013 15:47

    Na 100 g mouky jedno vejce. A česky jsou to opravdu lazaně :-P Mirku, podle tohoto receptu nevařte a vložte svůj, děkuji.

  • Šárka | 30. 8. 2013 09:33

    Copak, máš problém sám se sebou ?

  • Mirek | 6. 8. 2012 17:54

    Lazaňe prej...nicmene se to pise Lasagne a pocet vajec je zcestnej...je to recept na normalni testo na testoviny (to z vas moc lidi jeste nevidelo asi) a kdyz vezmu, ze se dava na 700g 5 vajec, tak na 300g to budou dve vajicka. Zadna voda, zadna sul...potom vam vznikne opravdove testo

  • WTF | 4. 9. 2011 12:10

    :-D Tak to nene... tohle nesou lasagne ale blbej pokus o vtip... -.- !! :-|

  • Marie Tozkonová | 5. 2. 2007 13:48

    Já to mám nejradši plněné špenátem!!!!!Ale CS:S mě chutná víc.

  • Tutka33 Valková | 1. 2. 2006 20:00

    Akoze toto je fakt recept?Ty koko,ozaj

  • Anonym | 25. 8. 2005 17:01

    Není nutné vykrajovat obdélníčky, stačí vykrojit velké placky velikosti zapékací mísy a pozor, nemusí se vařit, uvaří se při zapékání ve šťávě a omáčce. Placky musí být velmi tenké.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mouka Sůl Vejce Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Pečenáče z kapra

Pečenáče z kapra

Banánová espuma v čokoládové skořepině se třtinovým želé

Banánová espuma v čokoládové…

Špagety z pánve

Špagety z pánve

Domácí snickers

Domácí snickers

Čokoládové muffiny s banánem

Čokoládové muffiny s banánem

Makové muffiny s ovocem

Makové muffiny s ovocem

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Staročeská svíčková od babičky, recept pro amatéry
Staročeská svíčková od…
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
13
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
12
Pravá boloňská omáčka
Pravá boloňská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Domácí kvašená zelenina
Domácí kvašená zelenina
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí
Domácí langoše
Domácí langoše
Domácí lečo s česnekem
Domácí lečo s česnekem
Domácí limetkový extrakt
Domácí limetkový extrakt
Domácí lučina
Domácí lučina
  • Recepty.cz
  • Domácí lazaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact