• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí lazaně
Napište svůj komentář k receptu

Domácí lazaně

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí lazaně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 1
      dl vlažná voda
    • mouka na posypání válu
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Mouku prosijeme na vál a promícháme se solí. (Solíme málo, jinak by těsto špatně schlo.) Do mouky uděláme důlek a pomalu do něj vléváme vejce rozšlehaná s vodou. Nožem těsto zpracováváme, pak těsto hněteme důkladně rukama, až vypracujeme hladké těsto.
2
Z těsta vykrajujeme obdélníčky asi 5x7 cm široké a vaříme ve velkém množství mírně osolené vody doměkka. Po uvaření je scedíme a necháme okapat. Poté lasagne vrstvíme s různými náplněmi podle daného receptu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninové lazaně

Zeleninové lazaně

Plněné lazaně

Plněné lazaně

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jenda | 15. 11. 2016 11:54

    ano, opravdu se udělají v trobě

  • Vlasta | 6. 8. 2016 19:27

    opravdu se to dá,jen tak to proložit a nevařit?????? :-)

  • jenda | 1. 6. 2016 11:54

    ta voda je tam opravdu navíc,těsto bylo řídké,museli jsme přidat dalších cca 200g mouky,aby šlo vyválet. vykrájeli jsme pak pláty velikosti zapékací mísy a nevařili, uvařilo se to samo v omáčce při pěčení v troubě, jak psal již Anonym

  • Pavel Skvrne | 12. 1. 2014 14:17

    Je to hustý a dobrý prostě mňam!

  • Ladia | 2. 9. 2013 15:47

    Na 100 g mouky jedno vejce. A česky jsou to opravdu lazaně :-P Mirku, podle tohoto receptu nevařte a vložte svůj, děkuji.

  • Šárka | 30. 8. 2013 09:33

    Copak, máš problém sám se sebou ?

  • Mirek | 6. 8. 2012 17:54

    Lazaňe prej...nicmene se to pise Lasagne a pocet vajec je zcestnej...je to recept na normalni testo na testoviny (to z vas moc lidi jeste nevidelo asi) a kdyz vezmu, ze se dava na 700g 5 vajec, tak na 300g to budou dve vajicka. Zadna voda, zadna sul...potom vam vznikne opravdove testo

  • WTF | 4. 9. 2011 12:10

    :-D Tak to nene... tohle nesou lasagne ale blbej pokus o vtip... -.- !! :-|

  • Marie Tozkonová | 5. 2. 2007 13:48

    Já to mám nejradši plněné špenátem!!!!!Ale CS:S mě chutná víc.

  • Tutka33 Valková | 1. 2. 2006 20:00

    Akoze toto je fakt recept?Ty koko,ozaj

  • Anonym | 25. 8. 2005 17:01

    Není nutné vykrajovat obdélníčky, stačí vykrojit velké placky velikosti zapékací mísy a pozor, nemusí se vařit, uvaří se při zapékání ve šťávě a omáčce. Placky musí být velmi tenké.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mouka Sůl Vejce Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Panenka Mňam s bramborovými dukátky

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

Švestkový štrůdl

Švestkový štrůdl

Drožďová pomazánka s pepřem

Drožďová pomazánka s pepřem

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

19
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
17
Domácí kečup
Domácí kečup
15
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

Daniela Kolářová (79): Záhadné točení hlavy

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Domácí kvašená zelenina
Domácí kvašená zelenina
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí
Domácí langoše
Domácí langoše
Domácí lečo s česnekem
Domácí lečo s česnekem
Domácí limetkový extrakt
Domácí limetkový extrakt
Domácí listové těsto
Domácí listové těsto
  • Recepty.cz
  • Domácí lazaně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact