• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Domácí krtkův dort
Napište svůj komentář k receptu

Domácí krtkův dort

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 66
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí krtkův dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 2
      ks vejce
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 125
      ml mléko
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
  • Náplň
    • 40
      g moučkový cukr
    • 2
      ks ztužovač šlehačky
    • 80
      g čokoláda na vaření
    • 2
      kelímek smetana ke šlehání
    • 3
      ks banány může být i víc

Postup přípravy receptu

1
Korpus: olej, cukr a žloutky utřeme do pěny. Přidáme lžíci rumu a ještě zamícháme. Mouku smísíme s kakaem a práškem do pečiva.
2
Tuto směs střídavě s mlékem přidáme do těsta.
3
Na závěr lechce vmícháme sníh.
4
Vlijeme do vymazané a kokosem vysypané kulaté formy o průměru cca 24 cm. Pečeme při teplotě 175 °C asi 30 minut.
5
Po obvodu vychladlého korpusu vytvoříme nožem kruh (asi 1,5 cm od kraje).
6
Vnitřek korpusu vydlabeme lžící do zvláštní misy, dáme pozor, aby se nám na dně korpusu nevytvořily díry. Pokud se tak stane, vraťte na místo vydloubnuté těsto.
7
Náplň: smísíme cukr, ztužovač a nahrubo nastrouhanou čokoládu.
8
Do téměr ušlehané šlehačky vsypeme tuto směs a došleháme.
9
Banány rozkrojíme podélně na poloviny a vložíme je do vydlabaného korpusu. Na ně navrstvíme slehačku s kousky čokolády a vytvoříme jakýsi kopeček.
10
Na tento namačkáme jemně rozdrobený vnitřek korpusu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krtkův dort II.

Krtkův dort II.

Krtkův dort na plech

Krtkův dort na plech

Domácí krtkův dort na plechu

Domácí krtkův dort na plechu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ksab57 | 26. 5. 2013 13:40

    Podle mě bylo těsta málo. Bylo výborné, ale příště jej udělám z dvojité dávky. :-)

  • Hope.rock | 29. 4. 2012 10:57

    Dort dopadl velmi dobře, akorát krtinec byl hodně nízký.... To se ještě musí vychytat.. Jinak moc dobrý... :-)

  • MartikK
    MartikK | 25. 3. 2012 10:53

    Připravovala jsem prckovi k narozeninám a dortík sklidil velký úspěch. Pekla jsem ho ve větší formě o průměru 26 cm a po upečení mi korpus připadal dost nízký, ale nakonec se vydlabalo dost "materiálu" na "krtinu". Místo hořké čokolády jsem použila dvě tyčinky Ledových kaštanů, banány jsem krájela na kolečka. Dort jsem dělala den předem, aby se v ledničce pěkně uležel. Měla jsem trochu strach z porcování a servírování, že se bude sypat, ale dopadlo to dobře. Příště udělám z 1,5 dávky, aby byly i kraje dortu trošky vyšší a použiji 3 šlehačky.

  • RauM
    RauM | 19. 1. 2012 10:52

    manžel sice žbrblal na ty banány, ale jinak výborné.. těsto na povrch se výborně drobilo a vše skvěle chutnalo!

  • Nikola | 18. 8. 2011 13:51

    Dort je výborný akorát jsem doma zrovna neměla šlehačku tak jsem místo ní našlehala bílky a dort byl vynikající ;-)

  • Lenous | 21. 7. 2011 16:50

    Delala jsem dortik, mela jsem malo slehacky, tak jsem pridala zakys.smetanu. Ted to nejak netuhne... Je to tou zakys.smetanou? Mam vydrzet s nervama nebo zacit znovu??? Diky za rady.

  • Bopik | 1. 7. 2011 15:58

    Výborné

  • hankahof | 25. 6. 2011 13:20

    Krtka jsem dělala několikrát. Je výborný. Protože je manžel "šlehačkomil", dělám ze tří šlehaček ;-) mlask. Dávám 1*

  • Hanule00 | 16. 6. 2011 17:09

    Tak právě se mi peče, je to můj první dort tak jsem na něj zvědavá. Naplním ho místo banánu jahodami. Snad se to povede. O:-)

  • Jitka Lojková | 4. 6. 2011 01:19

    Jak říkám tento dort máme velice rádi hlavně naše děti. Moc doporučji těm kteří ho ještě nikdy nedělali.

  • Jitka | 4. 6. 2011 01:17

    Tento dort je nám velice znám a máme ho strašně rádi hlavně naše děti takže mohu doporučit. Jen jsem byla zvědavá jaký kdo dělá korpus. Tento je moc dobrý. 8-) 8-) 8-)

  • Avalanche | 3. 11. 2010 17:05

    Pekla jsem o víkendu a byl skvělý. Náplň jsem trochu modifikovala podle receptu "Dort od krtka". Tam se přidává do šlehačky pudinkový banánový prášek, což se mi moc nezdálo, takže jsem uvařila klasický banánový pudink a polovinu ho přidala do ušlehané šlehačky se ztužovačem, a ještě trochu zakysané smetany. Naprosto famózní záležitost. Banány jsem nakrájela na elipsy, líp se to celé pak krájelo a jedlo. Možná by neškodilo ještě příště přidat trochu želatiny, aby náplň byla maličko kompaktnější. Ale bylo to opravdu výborné, takže děkuji za recept a všem vřele doporučuji k vyzkoušení :-)

  • M F | 26. 9. 2010 19:54

    Pekla jsem a byl skvělý. Všem moc chutnal.

  • M F | 26. 9. 2010 19:54

    Pekla jsem a byl skvělý. Všem moc chutnal.

  • Nicola Kuchtíková | 19. 9. 2010 09:00

    moc jsme si doma pochutnali, myslím že je lepší než kupovaný...už jen proto,že člověk ví co do toho dává a není to všechno ,,práškové"...děkuji za nápad :)

  • Tereza Kalkusová | 14. 9. 2010 11:03

    Dávám velkou 1. Dělala jsem na dopoledne a vše se snědlo. Dort jsem vysypala moukou, kokos se u nás nemusí a příšte dám do šlehačky i kousky banána a čokoládu.

  • Ivana Šlapáková | 1. 5. 2010 13:59

    Jasně z vrchu vydlabete do dortu díru jako by to byl po vydlabání hrnec se silnými stěnami.

  • hana Valentová | 1. 5. 2010 13:24

    Ten kruh vyříznu z vrchu?

  • hana Valentová | 1. 5. 2010 13:20

    Krtkův dort budu dělat poprvé, ale nějak nechápu, jak se to má rozříznout a vydlabat, poraďte prosím..

  • Kateřina Senft | 19. 3. 2010 12:48

    Vyzkoušeli jsme, výborné. Těsta bylo dost, dokonce jsem i vevnitř proložila plátem vyříznutým zpod opečeného okraje a znovu vrstvila banán a šlehačku. Nápad s rozmixovaným banánem do šlehačky je úžasný.

  • Marcela Hudáková | 5. 2. 2010 18:19

    Skutecně velice dobrý dort. Budu dělat vícekrát. Dělala jsem přesně podle receptu. Jen jsem vysypavala moukou ne kokosem. Chtela jsem, aby korpus zustal vsude pekne tmavy. A kvuli detem jsem pouzila klasickou mlecnou cokoladu. Cokolada na vareni je pro ne nahorkla. Verim ale, ze je to vyborne i s ni. Slehacku s cukrem a nahrubo nastrouhanou cokoladou lze pouzit i na ruzne pohary. Opravdu dobre, rekla bych vynikajici! :-)

  • Veronika Fišerová | 26. 4. 2009 19:26

    Do šlehačky jsem přidala banánové granko, jinak podle receptu, ztužovač šlehačky jsem nesehnala, ale i tak krásně drží a celé je to vynikající!!!

  • Dana Kynčlová | 4. 4. 2009 18:09

    Dnes jsem vyzkoušela a je výborný. Do šlehačky jsem použila želatinový ztužovač Oetker a přidala jeden malý banán rozmixovaný ponorným mixérem v troše bílého jogurtu. Recept velmí chválím a doporučuji vyzkoušet.

  • ilis ilis | 4. 3. 2009 15:30

    Včera jsem upekla a ještě tentýž den snědl.Korpus příště upeču v dortové formě o průměru 27cm,dort se mi zdál příliš malý a zbytečně vysoký.Do ušlehané smetany přidám banánovou esenci a bude k nerozeznání od krtka dr.Oetkera.Jinak byl vážně vynikající.Dávám za 1...

  • Anděla Kubalíková | 18. 5. 2008 17:20

    Včera jsem dort dělala, je opravdu moc dobrý. Akorát dám příště 3 šlehačky. :o)

  • Veronika Vlčková | 14. 3. 2008 09:49

    Moc dobrý dort.Na náplň používám 2šlehačky v prýšku a 2stužovače, vše rozmixuju s mlekem a je hotovo.

  • Zuzana Štěpánková | 21. 2. 2008 14:53

    Moc dobry dort, ztuzovac jsem vubec nepouzila a slehacka mi krasne drzela. Od praveho vazne k nerozeznani, akorat mi teda malo vybehl, takze to byla takova krtci minihromadka.

  • Hela - | 23. 1. 2008 10:04

    Věro, zadejte si do vyhledávače slovo "dort" a vyjede vám tam spousta receptů - jen si vybrat. Já když chci něco slavnostního k narozeninám, dělám "Obr dort".

  • vera pejrimovska | 23. 1. 2008 08:49

    ten dort je moc hezky ale neznate recept na nejaky knarozeninam dekuji

  • tereza m | 19. 1. 2008 14:35

    Krtkův dort byl výborný. Oproti kupovanému polotovaru je levnější a člověk ví, co do něj vlastně od začátku všechno dal. Jinak já normální šlehačku nahrazuji šlehačkou v pytlíku. Vyšlehá se v troše mléka a pak do ní přidám ztužovač a drží krásně. Jen se pak už nesmí přislazovat.

  • Petra Jakubcová | 15. 1. 2008 14:06

    Zabíjí margarín?Margarín byl původně vyroben jako krmivo, po němž měli rychle přibývat krocani. Ty ale místo toho zabíjel. Ovšem lidé, kteří předtím vložili do výzkumu všechny své peníze, chtěli aby se jim vrátily, a tak dali hlavy dohromady a uvažovali, co udělat, aby je dostali zpět ...Oč jde a jak to začalo:Transfigurované mastné kyseliny (anglicky trans-fats) jsou určité druhy nenasycených tuků (mohou být mono-nenasycené nebo poly-nenasycené).Transfigurované tuky se v přírodě vyskytují v nevelkém množství v masu a mléčných produktech. Tyto přirozené látky ale nepředstavují žádný problém. Transfigurované tuky z regálů v obchodech s nimi ovšem nemají mnoho společného. Jsou vytvořené průmyslově částečnou hydrogenací rostliných olejů a živočišných tuků. Tento chemický proces byl vyvinut na počátku 19. století a první výrobek zpracovaný touto metodou poprvé přišel do prodeje v roku 1911 pod názvem Crisco.

  • Lusinda | 12. 11. 2007 11:19

    Ztužovač vyrábí např. Dr.Oetker a najdete ho v obchodě v regálu s práškem do pečiva atd.Držím palečky ať se povede!

  • Hela - | 12. 11. 2007 11:03

    Martinko, na trhu jsou 2 druhy ztužovačů. Jeden, nazvaný Ztužovač šlehačky v ceně tak do 5,- Kč(na 250 ml) a druhý nazvaný Želatinový ztužovač (taky na šlehačku ale 700 ml) v ceně kolem 15,- Kč. Tady v receptu se myslí ten menší. Najdeš ho v každém obchodě tam, kde pudinky.

  • Martina | 12. 11. 2007 09:58

    Dobrý den! Tak jsem se rozhodla také vyzkoušet, ale bohužel jsem ještě mladá a nezkušená a netuším, co je to ten ztužovač... Prosím, poraďte...

  • Micha Šala | 29. 8. 2007 10:20

    Hezký den všem, dort jsem dělala přesně podle receptu. Nikdy před tím jsem ho nedělala, povedl se mi a všem moc chutnal a ani mi nechtěli věřit že jsem ho nedělala z té kupované krabice. Dělala jsem ho na oslavu narozenin mého přítele a protože je blázen do motorek tak jsem navrch dala velkou čokoládovou figurku motorky.Vypadalo to moc hezky. Děkuji za tento recept, jen mě napadlo udělat to trochu míň kalorické, tak jsem si říkala zkusit místo šlehačky tvaroh,který mám moc ráda,ale nevím jestli to bude ono, no zkusím.

  • Qwert | 29. 7. 2007 12:04

    Mně se tedy smetana ušlehala vždycky (a to ji šlehám ručně), možná to vypovídá o neschopnosti lidí, kteří ji šlehají. Podle mého názoru je ta nejmenovaná ,,úžasná" šlehačka dosti drahá, takže já zůstávám u obyčejné smetany ke šlehání (je možné, že obsahuje nějaké ty kalorie na víc, ale je rozhodně lepší - takže si raději zaběhnu 10 koleček kolem baráku).

  • Petra Ustohalka | 26. 7. 2007 16:10

    Tak dneska jsem díky Vaším recenzím udělala podle tohoto receptu dort a musím uznat že se opravdu povedl,použila jsem již níže zmiňovanou Ramu a jelikož jsem jí zkoušešla poprvé,kůkladně jsem degustovala,myslím že to není špátné naopak opravdu se dobře vyšlehá a stojí.Do šlehačky jsem pro chu´t přidala rozmigovánou půlku banánu a banány na korpusu jsem malinko pocákala rumem,je to opravdu výtečně...všem kteří to budou chtít zkusit vaření zdar...

  • Hedvika | 3. 5. 2007 11:17

    Musím se přidat:-). Ze smetan používám pouze přírodní zakysku,šlehačku ani jinou smetanu vůbec. Nějak mě to doma nenaučili a udělali dobře.Když se Rama objevila,tak jsem to také vyzkoušela a musím potvrdit,že šlehačka drží až neuvěřitelně a zakyska je tak hustá,že to snad ani není možné.:-)Ale je tak strašně nezdravá,že když si jen přečtu,co v tom všechno je,skoro onemocním.Jinak se snažím nakupovat bio potraviny,hlavně zeleninu,ale má to dva háčky,moc toho neseženu a hubne peněženka:-)Ale myslím si,že hlavně u té zeleniny a mléčných výrobků se to vyplatí...Tak zdraví zdar a ahoj...:-)

  • Katka Maršálková | 3. 5. 2007 09:55

    no jo, to by pak člověk nesměl jíst nic, ve všem je něco, i v zelenině, o který se traduje, že je zdravá, ale to, že se stříká nějakejma postřikama proti plísním, hmyzu apod. to nikoho nezajímá....A kromě toho, já taky používám ramu, ať už na vaření, šlehání nebo zakysanou. Nedávno jsem koupila šlehačku v kelímku a měla jsem z ní tak akorát máslo a to jsem šlehala pomalu a hlídala, aby se to nestalo! A zakysanka je lepší, protože je hodně hustá....Ramě zdar :o)

  • shamot | 2. 5. 2007 21:53

    Rama vs. slehacka :oba vyrobky jsou dosti tucne a rozhodne nespadaji do kategorie zdrave vyzivy.Slehacka je prirodni, nicmene obsahuje cholesterol a nasycene tuky.Ztuzene rostlinne tuky v Rame jsou ale zase zdrojem trans nasycenych mastnych kyselin, ktere jsou posledni dobou obvinovany ze zasadne spatneho vlivu na zdravi. Pokud nejste obezni a nehybajici se, doporucil bych smetanu. A pokud ano, vyhnete se dortum, Rame i smetane!!

  • bramborka | 20. 11. 2006 11:09

    Dort je výborný,hlavně děti se mohly "utlouct".Dávám za 1*.

  • Gábina Houšková | 30. 10. 2006 08:26

    Paní Jakubcová, tajným agentem Ramy rozhodně NEJSEM. Jen se mi v poslední době dost často stávalo, že se mi šlehačka (trvanlivá i normální) od různých výrobců vůbec neušlehala a když jsem vyzkoušela Ramu, šlo to hned a držela krásně. Jinak Ramu moc nemusím, ale tahle je opravdu dobrá. Nikomu nic nenutím, každý ať si udělá vlasntí názor sám.

  • Anonym | 29. 10. 2006 19:21

    Souhlasím s paní Maruš a Houškovou, také raději použiji Ramu na šlehání než tu tučnou 33% šlehačku. Právě kvůli tomu zdraví. Rama je rozhodně prospěšnější. A co se týče kvality vyšlehání a tedy i hustoty, tak Rma je bezkonkurenční, neboť krásně ztuhne.Michala

  • Maruš | 29. 10. 2006 17:11

    Paní Jakubcová,já nejsem tajným agentem Ramy,ale zmiňovanou šlehačku používám dost často a jsem s ní spokojená.Dělám to proto,že jeden člen mé rodiny má zdravotní problémy a taky si musí hlídat hladinu cholesterolu.Tak teď opravdu nevím,jestli je zdravější mu ušlehat do moučníku Ramu nebo 33% šlehačku.No,není to jen pro něj,je to pro celou rodinu.Právě,že jsem taky četla o vlivu živočišných tuků na cévy a o možném infarktu a mrtvici.Takže já zase rozhodně do dortu šlehačku nedám,ale použiju Ramu na šlehání,s kterou jsem velmi spokojená.A jsem ráda,když si přečtu,že to někdo tak dělal,protože pak vím,že je to vyzkoušené.A tady ten receptík už brzy vyzkouším :)

  • Petra Jakubcová | 29. 10. 2006 16:07

    Paní Houšková, skoro bych řekla, že jste tajný agent Ramy nebo že se jedná o skrytou reklamu. Už jsem o tom četla, jak se "tajně a nenápadně" vkládají do diskuzí pochvalné příspěvky na různé výrobky. Krom toho, o umělých tucích se toho napsalo v poslední době hodně, hlavně o jejich vlivu na zdraví, a nebylo to rozhodně pěkné čtení. Díky za doporučení, rozhodně Ramu do dortu nedám:)

  • Petr Jaderny | 4. 8. 2006 14:04

    Ted jsem ho dodelal :) Pekl jsem ho jiz po nekolikate (pred tim ale z krabice od nejmenovane firmy zakoupene v obchode :) a musim rict, ze tenhle je mnohem lepsi ;) Delal jsem ho pro kamarada co studuje stroje pro pozemni stavitelstvi :) Tak jsem to naaranzoval jako staveniste a pridal tam bagr :) I do lopaty jsem mu nalozil :) Jak na potvoru mi dosly baterky ve fotaku, tak jsem to vzal aspon do telefonu :) Az bude vic casu, tak se sem pokusim hodit fotku ;))) Takze peceni zdar ;)

  • Gábina Houšková | 3. 7. 2006 08:10

    dort jsem pekla včera a byl moc dobrý. Do náplně jsem použila šlehačku Rama creme fin, krásně se ušlehala, ochutila jsem jí banánovým Frapkem a již jsem nesladila. Příště bych ještě zkusila dát více vrstev banánů, které bych proložila šlehačkovým krémem. Určitě zopakuji. Díky za recept

  • Věra Hrubá | 29. 6. 2006 15:36

    Tento krtkův dort je opravdu vynikající a je favoritem naší rodiny, přitom není nijak náročný na zhotovení. Vřele doporučuji.

  • Anina | 23. 6. 2006 22:47

    Dobrý, Krtkuv dort peču v zimě dost často, když se tu sejde víc dětí, ty to málem sní i s talířky!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty Krtkův dort
Moučníky Dorty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Čokoláda na vaření Hnědý rum Kakao Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Smetana ke šlehání Vejce Ztužovač šlehačky

Domácí krtkův dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Domácí krtkův dort

Poslední sledované recepty

133
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
87
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
80
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
78
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
75
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Domácí koblížky od babičky
Domácí koblížky od babičky
Domácí kokosové mléko
Domácí kokosové mléko
Domácí kokosový pribináček
Domácí kokosový pribináček
Domácí krtkův dort na plechu
Domácí krtkův dort na plechu
Domácí kulajda
Domácí kulajda
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
  • Recepty.cz
  • Domácí krtkův dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact