Knedlík super. Jednoduchý a výborný. Doporučuji tento recept. Stává se naším oblíbeným.
kolik mouky - 6 čeho?? a v ingrediencích nejsou žloutky, v receptu ano ???
Vynikající je také,když do knedlíku přimícháte dozlatova usmaženou cibulku
hmm, hned to vyzkousim....
A když pečete vepřové maso a chcete tento knedlík jako přílohu, nejlepší je cca 20 minut před koncem pečení přidat knedlík do pekáče k masu (nebo udělat několik menších válečků). Krásně nasákne šťávou z masa a je výborný.
Tak to nevím marto,ale vím,že je výborný!!
neni to nahodou znamy karlovarsky knedlik?
No zná, nezná. To jsou vlastně hrnečkové knedlíky. Místo do ubrousku je možné je uvařit ve vymazaných hrnečcích. V tom případě se vaří od bodu varu těch 40 minut. Hotové se nakrájí a mohou se obalit ve strouhance. Jsou doopravdy dobré, ale takové sladší. ke kysanému zelí se moc nehodí.
Opraveno.
Já se Vám omlouvám za překlep,máte pravdu po 20 min. skutečně by měl být a když né tak radši ještě povařit.Těší mě,že tento recept nikdo nezná,je totiž od jedné paní a ta je jednička ve vaření.
jen 6lžic mouky? A vařit 40minut? To je divné. Knedlík dělám minim. z 500g mouky a vařím jen 20minut!