Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Trhanec
Francouzská bramboračka
Kokosky jako z cukrárny
Polévka z uzeného stehýnka
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Potahovací hmota
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Hovězí na houbách s kořenovou…
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake