Domací houstičky
Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Polévka ze zeleného hrášku
Fazolový salát V.
Vesnické šunkofleky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kapustová polévka s bramborem
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Cuketová pomazánka
Rychlá večeře
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake