Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Hovězí maso pěti vůní
Makové koblížky
Tvarohový koláč s třešněmi
Křenová pomazánka z červené řepy
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Banánovo - čokoládové řezy
Domácí šunka ála vepřováček
Krémová kukuřičná polévka
Mandlový dort s jogurtem a ovocem
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi