Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krevety na česnekovém másle
Kokosky se strouhankou
Mrkvánky
Jindřiščin perník
Houbovník z Pojizeří
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Květák s mletým masem po boloňsku
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou