Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Hrníčková buchta pro nezkušené
Pečený losos
Cukrářská vánočka (mazanec)
Výborné špízy
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Salámový dort
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Sirup z rybízové šťávy
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake