Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bavorské vdolečky
Bramborový kuba
Králík - slintající soused
Výborné ananasové řezy
Perník s jablky 2
Prominentní rýže
Kořeněné chipsy z hlívy
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Kokosovo-datlový koláč
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Topinky s pestem, rajčaty a…
Jahodový sorbet
Losos s hráškem