Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tatarský biftek II.
Nevařená rybízová šťáva
Kachna na medu
Levná a rychlá bábovka
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Koláč z listového těsta s rajčaty a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí