Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Marmeláda z bezinek a jablek
Tradiční tažený štrůdl
Pudinkové řezy
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Tetino maso
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Koláč s tvarohem a jablky
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Vanilkový cheesecake
Řepánky