Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špagety s bazalkou
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Dukátové buchtičky
Bramborový chléb
Rychlá znojemská
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Bramborový salát s řepou
Banánovo – avokádové smoothie
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros