Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Karamelové řezy II.
Vepřové maso na paprice
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Krůtí gulášek
Karamelový krém
Salát Coleslaw light
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Rychlá buchta s ovocem
Rychlé karí s květákem a batáty
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky