Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajská polévka pro děti i dospělé
Sváteční řezy
Masové kuličky z Ikea
Dušené vepřové na provensálském koření
Jablkový krémeš
Thajská čočka se zeleninou
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Americký dýňový koláč
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci