Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlé řezy s mákem
Hlávkový salát s avokádem
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Úžasná vajíčková pomazánka
Jednoduché artyčoky
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Cuketové topinky (tousty)
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Špenátové palačinky s houbovou náplní
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem