Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Litý koláč s tvarohem
Salátový prívarok II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Smažené plněné kapustové listy …
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Dort "Hlava koně"
Kuřecí maso na žampionech
Jarní bramborový salát
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou