Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Hrachová polévka
Česneková omáčka
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Humrové chlebíčky
Óbr dort - číslice
Zeleninové placičky II.
Vločky k snídani
Sýrové koláčky z listového těsta
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek