Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Polévka s červenou řepou
Žampiony na grilu
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Bageta se sýry - zapečená
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Univerzální fíková barbecue marináda
Zeleninový boršč
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake