Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Švýcarské fondue
Vajíčková pomazánka
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Paprikový utopenec
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
"Dospělácké" řezy
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Makarony se sýrem
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci