Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Gyros po řecku s českým masem
Jablkové řezy V.
Dort s ovocem a želatinou
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Slaninová vinná klobása na pivu
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Zeleninová polévka s černou čočkou
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake