Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlé langoše
Šlehačková sekaná
Divoká sekaná
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Lahodný roládový moučník
Cuketovo-čokoládový koláč
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake