Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Telecí perkelt
Kuřecí nudličky na nivě
Sněhové pusinky
Cizrna na italský způsob II.
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Palačinky se šunkou a vejci
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Jednoduché špecle se zelím a masem
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake