Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohový závin
Kuře v kari omáčce - rychlé
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Smažený sýr v těstíčku
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Cereální hruškový / jablečný závin …
Dršťková polévka I.
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake