Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Biftek z mletého masa
Koláč z pekla
Výborný losos
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Dunajské vlny s třešněmi
Dušená hovězí kližka
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Mexická tortilla se zelným salátem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone