Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Fenyklový salát
Vajíčková pomazánka od Mariky
Čaj ze sušených šípků
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Dietní rychlá jakočína
Domácí chléb VI.
Studená cuketová polévka se dvěma…
Penne s tuňákem a kukuřicí
Pařížské řezy ....Danča
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek