Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krůtí medailonky na zelenině
Jednoduchá brokolicová polévka
Fazolky po staročesku
Zapečené palačinky se špenátem
Čokoládová bábovka bez vajec
Knedlíky z rýžové mouky
Dvoubarevný roládový dort se…
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Salát z quinoy a sušených rajčat
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies