Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nakládaný hermelín
Čtverečky "Cappuccino"
Smažené plněné kapustové listy …
Maďarská rybí polévka
Asijský kuskus
"Paneláková" buchta
Houbové kroupy se zelím
Thajská kuřecí polévka
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem