Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Houby na smetaně
Boloňské špagety po anglicku
Bublanina s rybízem
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Špagety s brokolicí
Bábovková roláda a la tvarohový…
Zapečené těstoviny s pudinkem
Tortilly s fazolovou směsí
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake