Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Domácí tlačenka
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Výborná chlebíčková pomazánka
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Krůtí nudlová polévka
Sušenky á la OREO
Batáty ve slanině
Fazolové ragú se zeleninou
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky