Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Čokoládová bábovka bez vajec
Kokosky raz dva
Karamelové řezy s piškoty
Tvarohový dortík
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Jablečné muffiny I.
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Vydatná česnečka z uzených žeber
Pizza bolognese
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…