Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Mleté maso s kapustou
Krůtí ragú s brokolicí
Velikonoční beránek - fofr
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Rybízová bábovka
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Lehká tvarohová pomazánka
Hlíva v těstíčku
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci