Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bavorské vdolečky
Šlehačková roláda II.
Skvělá italská pizza
Masíčko v hermelínu-minutka
Hovězí zázvorový guláš
Bůčková roláda se špekem
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Kokosové řezy - krémové s polevou
Panenka s batátem a pestem
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky