Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Marinované buřty
Vajíčková pomazánka od Mariky
Pomazánka z Nivy s ořechy
Červená čočka se sýrem
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Tiramisu s piškoty
Pórková polévka s knedlíčky
Hasenöhrl (zaječí uši)
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem