Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dršťková polévka z václavek
Opékané pikantní bramborové plátky
Košovská specialita
Pomazánka z červené řepy II.
Vaječná pomazánka s rukolou
Těstovinový salát s avokádem
Moravskoslezský bigos
Baklava s ořechy
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Vanilkový cheesecake
Řepánky