Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Čínská rýže
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Kefírový koláč s ořechy
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Jidáše - medové
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Hrášková šakšuka
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci