Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Galantina z kuřete
Bábovka s jablíčky a skořicí
Cuketová buchta III.
Lahodná cizrna s česnekem
Batáty pečené v troubě
Rychlý nepečený moučník z polenty
Jednoduchá šunková pomazánka
Hrášková polévka - sýrová
Vynikající těstovinový salát se…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou