Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Nakládaný hermelín VI.
Vepřová pečeně Robert
Domácí pizza koláč
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Salát z buřtů
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi