Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Drůbeží játra mojí mámy
Škvarkové placky rodinné
Domácí pizza podle Míši
Zapečená ryba s přílohou
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Česnečka pro labužníky
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky