Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Mouřeníny
Krkonošská pohádka
Műsli tyčinky
Pstruh na mandlích
Krůtí s rýžovými nudlemi
Kokosovo-tvarohová roláda
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky