Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Salát z červené řepy
Vepřové plátky pana nadlesního
Hovězí na houbách II.
Babiččin koláč
Medové perníčky od babičky
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Mrkvovo-banánové smoothie
Dýňová polévka krémová
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem