Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Marinovaná vepřová kýta
Pikantní telecí řízek
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Zmrzlinové sendviče
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Bramborové housky
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Hovězí šuej ču
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky