Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rumové koblihy
Jablečný závin s piškotem
Pikantní smažené tvarůžky
Křenová pomazánka na jednohubky
Norský dresing na zeleninové saláty
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Jíšková pórková polévka
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Zelňačka pro přátele
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem