Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Babské kuře
Bramborové knedlíky ze studených…
Tvarohové koblihy II.
Čalamáda na špagety
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Domácí šunka ála vepřováček
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér