Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Papriková pomazánka II.
Balkánské řezy II.
Cuketový krém (polévka)
Špenátové brambory - příloha
Pudinkovo-jablečné řezy
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Hlávkové zelí na pivu
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies